onsdag 6 juli 2011

Chambre de Frank!

Kom på att jag nog inte lagt ut så många bilder på Franks rum så här kommer det några!
Rummet känns ännu ganska vitt och inte så ombonat men det får vänta lite. Eftersom Frank antagligen inte kommer att sova i sin spjälsäng så länge till och vi vet ännu inte vad han ska ha för säng så känns det lite onödigt att sätta upp en massa grejer som vi snart måste flytta..


Välkommen in!


Hyllan som stod i syrrans och Fredriks lada är nog ett gammalt köksskåp som nu har blivit vitt och gult.


En robot som Frank fick i julklapp


Mamma ropade in detta skåp på en auktion för många år sen och det har sedan dess inte blivit använt men nu så är det Franks garderob.


Fina tavlan som Frank fick när han döptes!


2 kommentarer:

  1. Tjusigt! Men var är gullungen själv då?

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i november i år som heter Minidecor.se. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet.

    Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på ert barnrum så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "vi tipsar!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i början av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också.

    Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du ha några frågor, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp".

    Trevlig helg!
    www.minidecor.se

    SvaraRadera