onsdag 26 oktober 2011

Sakta men säkert fortskrider jobbet i badrummet på nedervåningen. Det här badrummet skulle vi egentligen gjort iordning först men så fick vi en vattenläcka från badrummet på övervåningen och fick därför lägga om planen och göra iordning det där uppe istället. Så här i efterhand var det tur att vi inte gjorde iordning det här badrummet som vi först hade tänkt för planen har liksom reviderats under tiden...
Två träväggar har tagits fram för att behållas så och snart är ytterväggen isolerad. Chrille står för jobbet just nu och jag funderar på material och färg. Rosa, rött, turkost, grönt eller kanske en stor färgmix? 


5 kommentarer:

  1. Spännande med badrumsprojekt, vilken tidsplan har ni? ser fram emot att få se dina tankar o funderingar på vägen ;)

    Ses ganska snart nu, kram S

    SvaraRadera
  2. Vi har lite lagt ner det där med tidsplan :) men målet är att badrum, sovrum och gästrum ska vara klara innan det är dags att påta i trädgården igen.. Känns ju som en evighet tills dess men tiden går så snabbt!

    SvaraRadera
  3. Men det är väll en tydlig tidsplan! Vi håller på att fixa sista delarna i tvättstugan, snart bara det roliga "piffandet" kvar ;)

    SvaraRadera
  4. Ja jo det är det väl, en plan i stora drag iaf... Spännande med tvättstugan, det är ju dags för det i vårat hus också så du har säkert en massa värdefulla tips! Kram

    SvaraRadera
  5. Hejsan,
    det skulle vara lärorikt att få se hur ni renoverar ert badrum. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
    Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera