onsdag 20 januari 2010

Hallen





Våran hall har länge varit omöblerad och vi har inte haft något på väggarna. Nu har vi äntligen fått tummen ur och tagit tag i det. "Världen" som pappa har gjort till oss i plåt passar väldigt bra på väggen i hallen. Det är den man ser direkt när man kommer in i hallen. Tanken med Världen var från början att ha någon slags belysning bakom men vi har inte kommit hur vi ska lösa det praktiskt. Vi vill såklart inte ha synligt sladdar mellan världsdelarna så enda sättet jag kan komma på är att bygga in belysningen i väggen.. Idéer någon? Det lutar åt att belysa den från en spotlight i taket om vi inte kommer på hur vi ska lösa det. Hur som helst gillar vi den!!
Renhornet hade jag från början en helt annan tanke med men jag får inte riktigt till det så därför får det tjäna som nyckelhängare så länge och det gör den sig ganska bra som tycker jag.

1 kommentar:

  1. Snyggt! F har en idé om belysningen, han tycker ni ska montera upp allt på en tunn träskiva som målas i samma färg som väggen och på baksidan av den fräser ni in spår för sladd och monterar in ikeas led-lampor. Transformatorn kan ni gömma under fönsterbrädan...

    SvaraRadera